top of page

SZOLGÁLTATÁSAINK

Probate Research Hungary szimbolum logo

Irodánk az úgynevezett törvényszéki genealógiával, örököskutatással foglalkozik. Ezen kívül hagyományos családfa-kutatást is vállalunk.

 

Örököskutatás szolgáltatásunk magában foglalja az öröklési igény bizonyításához szükséges bizonyító magán- és közokiratok begyűjtését.

 

Kérésre genealógiai véleményt adunk, szakértői jelentést készítünk.

 

Ügyvédek fölkérésére cégünk fölkutatja az ismeretlen helyen tartozkodó, esetleg ismeretlen személyi kilétű örökösöket, hagyományosokat, haszonélvezőket, akik távolléte miatt megreked egy-egy hagyatéki eljárás, ingatlan adásvétel.

 

Bankok, pénzintézetek számára irodánk segítséget nyújt az alvó, aktivitást nem mutató számlák tulajdonosainak, jogutódjainak fölkutatásában.

Ha többet szeretne megtudni családja eredetéről és érdekli felmenői felkutatása vagy a családfaállítás, forduljon hozzánk bátran!

 

Óradíjas családfakutatást kínálunk, ahol a kutatással tölteni kívánt órák számát az Ön igényeinek megfelelően egyéni alapon, Önnel együtt határozzuk meg. Mivel a kutatásra fordított időt többnyire csak a kutatás közben lehet felbecsülni, természetesen bármikor lehetőség van arra, hogy növeljük a kutatással töltött órák számát vagy a becsült idő előtt abbahagyjuk a kutatást. Általában azonban a családfakutatáshoz kezdésként 3-5 órát javasolunk.

 

A kutatással töltött órák költsége óránként 120,00 euró, illetve 10 óráért 1000,00 euró + plusz áfa és egyéb felmerülő költségekből álló összeget (levéltári látogatások, okiratok költsége stb.) számítunk fel.

SZAKÉRTELEM - TAPASZTALAT - TISZTESSÉG

bottom of page